Για μια ακόμη φορά, οι αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας (Σ.Α.Λ.Φ.) κατάφεραν να μας κάνουν υπερήφανους με τις διακρίσεις τους στον Πανελλήνιο Αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής στα Ιωάννινα.

Στις 29 και 30 Ιουνίου 2019, οι αθλητές της Σ.Α.Λ.Φ. κατάφεραν να ανεβάσουν τον Σύλλογο και την περιοχή μας και πάλι ψηλά, διαπρέποντας και δίνοντας ένα σαφές μήνυμα ότι η σκοποβολή στην περιοχή μας είναι σε υψηλή θέση και ανεβαίνει διαρκώς.

Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες αυτούς και να δώσω ξεχωριστές συγχαρητήριες ευχές στους εξής αθλητές:

Αθανάσιο Παλιογιάννη, για την τρίτη θέση στην κατηγορία production overall αλλά και την πρώτη θέση που κατέλαβε στην υποκατηγορία production junior, 

Ηλία Μούλελη, για την τέταρτη θέση στην κατηγορία production οptics, τους 
Αθανάσιο Παλιογιάννη, Σταύρο Μούτσιο, και Κώστα Χατζηλία, για τη δεύτερη θέση που κατέλαβαν στο ομαδικό της ΣΑΛΦ και την 
Αντωνία Κροκαροπούλου, για την τρίτη θέση στην υποκατηγορία production ladies.

Συγχαρητήρια θερμά αξίζουν, επίσης, η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας για το πλήθος των επιτυχιών των αθλητών της και για την αξιόλογη προσπάθειά της που φέρνει μόνο θετικά αποτελέσματα, αλλά και οι οικογένειες των αθλητών, που στέκονται δίπλα τους, με αγάπη και υπομονή και τους βοηθούν στην ελπιδοφόρα πορεία τους.




Οι επιτυχίες της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας μας τιμούν ως Φλωρινιώτες και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστούν δυναμικά. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που οι Αθανάσιος Παλιογιάννης και Ηλίας Μούλελης θα μας εκπροσωπήσουν και στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας, αποδεικνύοντας τις ικανότητες τους, τη δυναμική τους και την εξαιρετική δουλειά που επιτελείται από τον Σύλλογο.




Αγαπητοί μου αθλητές και αγαπητές αθλήτριες,




Σφίγγω το χέρι του καθενός και της καθεμιάς ξεχωριστά, σας συγχαίρω και σας ευχαριστώ για τις διακρίσεις που μας χαρίσατε! Σας εύχομαι να έχετε πάντα υγεία και επιτυχίες! Σας διαβεβαιώνω πως με όλες τις προσωπικές μου δυνάμεις θα συμπαρασταθώ ουσιαστικά και ηθικά στους αγώνες και στις προσπάθειές σας!




Συνεχίστε δυναμικά και νικηφόρα!









ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ