Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 ολοκληρώθηκε ο τριήμερος Πανελλήνιος Αγώνας Πρακτικής Σκοποβολής την διοργάνωση του οποίου ανέθεσε η ΣΚΟΕ στον Αθλητικό Όμιλο Πρακτικής Σκοποβολής Ιωαννίνων ΄΄BUDO΄΄. Ο αγώνας διεξήχθη στο σκοπευτήριο του Περάματος Ιωαννίνων και είχε περίπου τριακόσιες πενήντα συμμετοχές αθλητών από όλη την Ελλάδα..
 
 Ήταν αγώνας είκοσι απαιτητικών και δύσκολων σταδίων με πολλές προκλήσεις για αθλητές υψηλού επιπέδου. Οι συνθήκες του αγώνα σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στο σκοπευτήριο, απαιτούσαν από τους αθλητές την μέγιστη απόδοση και αντοχή, αφού την πρώτη ημέρα ο αγώνας διήρκεσε περίπου έντεκα ώρες και την δεύτερη οκτώ ώρες.

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με οκτώ αθλητές. Με εξαιρετική εμφάνιση ο Παλιογιάννης Αθανάσιος κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία Production Overall και την 1η θέση στην υποκατηγορία Production Junior, ενώ ο Μούλελης Ηλίας κατατάχθηκε 4ος στην κατηγορία Productios Optics.

Στην κατηγορία Production επίσης, ο Χατζηλίας Κων/νος κατατάχθηκε στην 25η θέση, ο Μούτσιος Σταύρος στην 29η θέση, η Κροκαροπούλου Αντωνία στην 43η θέση και 3η στην υποκατηγορία Ladys, η Ευαγγέλου Χριστίνα στην 67η θέση και ο Στάιος Νικόλαος στην 69ηθέση. Στην κατηγορία Standard o Ρόζας Κων/νος ο οποίος δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα, λόγω βλάβης του εξοπλισμού, κατατάχθηκε στην 47η θέση.

Μεγάλη διάκριση για την ΣΑΛΦ ήταν η κατάκτηση της 2ης Θέσης στο ομαδικό της Production με τους Παλιογιάννη, Χατζηλία, Μούτσιο και Στάιο.

Επόμενη δυνατή πρόκληση για την Λέσχη μας είναι το Ευρωπαϊκό κύπελλο στο Βελιγράδι όπου θα αγωνιστούν με το σήμα της Εθνικής Ελλάδος οι Παλιογιάννης και Μούλελης.

Το Δ.Σ. της ΣΑΛ Φλώρινας συγχαίρει όλους τους αθλητές της Λέσχης για την αγωνιστική επίδοση τους αλλά και εξαιρετική παρουσία στον Πανελλήνιο αγώνα πρακτικής Σκοποβολής 2019.

Για το Δ.Σ.

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ