Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019


Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου & Ευρύτερης Περιοχής, μετά της εκλογές της 9ης Ιουνίου 2019, διενήργησε Γενική Συνέλευση, καθώς και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου.

Εν συνεχεία, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε σώμα, διεξαχθείσης δε ψηφοφορίας, εξελέγησαν οι κάτωθι:

Πρόεδρος: Νάτσης Δημήτριος
Αντιπρόεδρος: Δοϋίτσης Χρήστος 
Γραμματέας: Γεωργίτσα Νάνσυ
Ταμίας: Τεγόπουλος Παναγιώτης
Μέλη: Μπάντης Ιορδάνης, Μωϋσιάδου Παρθένα και Γώγος Μιχάλης.

Επιτυχημένη η εκδρομή στο Ναύπλιο

Τις καλύτερες εντυπώσεις αποκόμισαν οι εκδρομείς του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου και Ευρύτερης Περιοχής από το ταξίδι τους στο Ναύπλιο, το τριήμερο του Αγίου πνεύματος (15-17 Ιουνίου).

Στην καθιερωμένη εκδρομή συμμετείχαν 80 άτομα όλων των ηλικιών, που είχαν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν μέσα από τις πολλαπλές δράσεις που προγραμμάτισε ο σύλλογος και παράλληλα να συσφιχθούν περαιτέρω οι σχέσεις του εμπορικού κόσμου της πόλης.

Μάλιστα το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδρομή καθώς και το τουριστικό  γραφείο “Maleganeas Travel”, για την άψογη συνεργασία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.