Με την ανοιχτή εκλογική μου ομιλία στο Αμύνταιο, ολοκλήρωσα τις επισκέψεις και τις περιοδείες στις τοπικές κοινότητες, σε γειτονιές και σε φορείς ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Σήμερα 5/7/2019 και ώρα 21:00 σας περιμένω όλους στο ξενοδοχείο Λύγκος στην Φλώρινα, στην κεντρική προεκλογική μου ομιλία.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους κατοίκους και τους εργαζόμενους για τη ζεστή και εγκάρδια φιλοξενία τους. Επίσης ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συνεργάτες και φίλους που με ακολούθησαν σε όλες τις περιοδείες. Καθ’ όλη τη διάρκεια των περιοδειών διάχυτο ήταν το κλίμα της εμπιστοσύνης και της στήριξης προς της Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και προς το πρόσωπο μου .

Καλώ όλους τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες μου, να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την Κυριακή και να αναδείξουν τη Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση, τον Κυριάκο Μητσοτάκη νέο πρωθυπουργό και τον Γιάννη Αντωνιάδη βουλευτή της Π.Ε Φλώρινας. Από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για να οδηγήσουμε την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης και να καταστήσουμε την Φλώρινα τόπο δημιουργίας.

Σε αυτόν τον αγώνα χρειάζονται όλοι . Καμία ψήφος χαμένη. Όλοι μαζί μπορούμε.

Ενωμένοι οι Φλωρινιώτες συνεχίζουμε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
Υπ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ 
Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ