Την πιο ισχυρή ομάδα που είχε ποτέ θα ρίξει στη μάχη την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα μας στο νέο Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Η διοίκηση προχώρησε στην απόκτηση τριών πολύ καλών αθλητριών, οι οποίες μαζί με τρία κορίτσια από τις ακαδημίες μας φτιάχνουν ένα πολύ δυνατό και πλήρες σύνολο. Στην 4η παρουσία των ΣΑΡΙΣΩΝ στην Α1 η ομάδα είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ο σύλλογος πρώτα ανανέωσε τη συνεργασία για έναν ακόμα χρόνο με το μεγάλο αστέρι μας την Γαλλίδα κινεζικής καταγωγής Yuhua Liu 24 ετών. Η Yuhua, που πέρσι συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, φέτος θα αποτελέσει το θεμέλιο λίθο της προσπάθειας για την κατάκτηση της κορυφής.

Αποκτήθηκε ακόμα η Ρωσίδα Zoia Novikova 37 ετών, η οποία έχει καταγράψει μία λαμπρή καριέρα κερδίζοντας τίτλους στα πρωταθλήματα που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ουκρανία, στην Τουρκία και στη Σερβία. Η Novikova που αγωνίζεται με αμυντικό στυλ αναμένεται με την πλούσια εμπειρία και την υψηλή της τεχνική να προσδώσει νέα δυναμική στις ΣΑΡΙΣΕΣ.

Νέο πρόσωπο στην ομάδα θα αποτελέσει το μεγάλο και ανερχόμενο ταλέντο της Γαλλίας, η 20χρονη Marion Berdhaud, διεθνής στο παρελθόν με την Εθνική Νεανίδων της Γαλλίας.

Στη γυναικεία ομάδα θα παίζουν ακόμα ακόμα τρία κορίτσια της ακαδημίας μας: Χρυσή Φωτιάδου (15), διεθνής με την Εθνική κορασίδων και οι ταλαντούχες μικρές Δέσποινα Άμπα (13) και Αλεξία Μάλο (12).

Το νέο σύνολο συνδυάζει εμπειρία, ταλέντο και υψηλή τεχνική. Έχει τρεις αθλήτριες πρώτης γραμμής και τρεις αθλήτριες από τα σπλάχνα του συλλόγου με πολύ μεγάλες προοπτικές. Η ομάδα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1 και όλοι ευχόμαστε να φτάσει πολύ ψηλά.

Στόχος της ομάδας στην Α1: Το Πρωτάθλημα.

Στην αντρική ομάδα πρωταγωνιστές φέτος θα είναι τα αγόρια της ακαδημίας μας. Στην μεγάλη ομάδα θα παίξουν τη νέα χρονιά οι: Ιωσήφ Ελσάμι (14), Σωτήρης Μούσιας (13), Ζαχαρίας Ελσάμι (12), Κωνσταντίνος Σωτηρίου (12) και Κων/νος Φραγκάκης (13). Στην ομάδα παρέμεινε ο Γιάννης Γερογιάννης, ο οποίος με την εμπειρία του θα είναι ο καθοδηγητής των παιδιών.

Η φετινή αντρική ομάδα ουσιαστικά είναι η ομάδα του μέλλοντος. Ο σύλλογος δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά πιστεύοντας στις δυνατότητές τους. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν.

Στόχος της ομάδας στη Β΄ Εθνική: Η παραμονή.

Τρεις ακόμα μικροί αθλητές αποκτήθηκαν από τις ΣΑΡΙΣΕΣ προς ενίσχυση των μικρών ομάδων. Στη Φλώρινα ήρθαν από την Αθήνα η Μαρία Αλεξανδροπούλου (17) και η Γεωργία Πρωτοπαπαδάκη (16) καθώς και ο Κων/νος Φραγκάκης (13) από τη Θεσσαλονίκη.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ:

ΕΦΥΓΑΝ

Γυναικεία ομάδα: Παπαδημητρίου Μαλαματένια (Ολυμπιακός), Γραμματοπούλου Δανιέλα (Ολυμπιακός), Γιώτη Μαρία (Α.Σ. Ίφιτος Πατρών), Γενεράλη Μαριάννα (Άρης Βούλας)

Αντρική ομάδα: Sthargoski Aleksandar (Skopje).


ΗΡΘΑΝ

Γυναικεία ομάδα: Novikova Zoia (Ρωσία), Berdhaud Marion (Γαλλία), Αλεξανδροπούλου Μαρία (Α.Ο. Ταταύλα), Πρωτοπαπαδάκη Γεωργία (ΠΚΔ Ταύρου)

Αντρική ομάδα: Φραγκάκης Κων/νος (Απόλλων Καλαμαριάς)

Το Δ.Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ ευχαριστεί τους αθλητές/τριες που αποχώρησαν για την προσφορά τους στο σύλλογο, καλοσωρίζει αυτούς που έρχονται και τους εύχεται καλή επιτυχία τη νέα αγωνιστική περίοδο.