«Συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ο αγώνας τους την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στέφθηκε με επιτυχία. Η κατάκτηση των στόχων και η απόδοση καρπών μετά από προσπάθεια χρόνων είναι αυτή που δίνει δύναμη στους νέους μας να συνεχίσουν την σταδιοδρομία τους.

Γι’ αυτούς που δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουν ότι η προσπάθεια για όλα όσα επιθυμεί κάποιος δεν σταματά ποτέ. Έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους για νέες προσκλήσεις και όνειρα, για να κατακτήσουν τους στόχους τους και να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία.

Συγχαρητήρια από καρδιάς επίσης στους γονείς και εκπαιδευτικούς των μαθητών για την πολύτιμη στήριξη τους στην προσπάθεια των παιδιών τους να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις αυτής της διαδικασίας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Ο χώρος της Παιδείας θέλει σωστή δουλειά και εποικοδομητική συνεργασία από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και Υπηρεσίες τους Κράτους ώστε να παρέχει σε όλους τους μαθητές τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια να πορευτούν με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία μέσα στην κοινωνία και να συμβάλλουν στην κοινωνική, οικονομική και πολιτισμική μας ανάπτυξη.

Το μέλλον μας είναι τα παιδιά μας και όλοι μας πρέπει να βρισκόμαστε στο πλευρό τους .

Καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα σε όλους τους μαθητές , υπομονή, επιμονή και συνεχής προσπάθεια για το μέλλον που ονειρεύονται».

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Θεόδωρος Καρυπίδης