Την ώρα που η οργανωτική επιτροπή εργάζεται πυρετωδώς ώστε να διευθετηθούν και η τελευταίες λεπτομέρειες της διοργάνωσης του 11ου αγώνα δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη», συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους που ανεβάζουν τον πήχη των προσδοκιών της φετινής διοργάνωσης.

Μπαίνοντας σε μία νέα δεκαετία, ο θεσμός που από την πρώτη στιγμή καθιερώθηκε στην ψυχή και τη συνείδηση των εργαζομένων και των πολιτών, έχει πλέον όλες τις προϋποθέσεις ώστε να δυναμώσει και να ενισχύσει, ακόμα περισσότερο, την «παρουσία» του στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής αλλά και τις χώρας.

Με την υποστήριξη του κόσμου, των αθλητών, των εργαζομένων και των θεσμών να είναι δεδομένη, η προσπάθεια συνεχίζεται ώστε να επιτευχθεί η διεξαγωγή μίας άρτιας διοργάνωσης που τιμά τους λιγνιτωρύχους, που τιμά αυτούς που αγωνίστηκαν και αυτούς που αγωνίζονται ώστε να παράγεται και να χρησιμοποιείται το αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας από όλους.

Δήλωση συμμετοχής μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στα γραφεία του Σωματείου, Β. Κων/νου 4 (1Ος όροφος), στα κατά τόπους σωματειακά παραρτήματα, αλλά και στην ηλεκτρονική μας σελίδα www.spartakos-dei.gr, ενώ μπορούν να υποβάλουν τη δήλωση συμμετοχής αποστέλλοντάς την και με φαξ στο νούμερο 2463021213 αλλά και μέσω email στο info@spartakos-dei.gr έως 04-09-2019.

Ημέρα και τόπος διεξαγωγής του αγώνα: Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, Πτολεμαΐδα.

Η προκήρυξη υπάρχει στο:  spartakos-dei.gr

Γραφείο Τύπου