Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

Δύο κύπελλα, επί συνόλου τεσσάρων, απέσπασε ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας με τον Γιάννη Γιωργάκη και την Χριστίνα Ρόζα (παμπαίδες-πανκορασίδες), στο αγώνα Κυπέλλου Θερινού Διάθλου (συνδυασμός σκοποβολής +τρέξιμο) που πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο στις 15.9.19 με διοργανωτή τον τοπικό σύλλογο ΕΟΣ Μετσόβου και την ΕΟΧΑ, με συμμετοχές περίπου 65 αθλητών.Δυναμικό παρών του ΑΟΦ με 19 αθλητές του, που αγωνίστηκαν στις κατηγορίες τους με ιδιαίτερο πάθος και αγωνιστικότητα. Εκτός απο την κατάκτηση των 2 χρυσών μεταλλίων απο τους παραπάνω αθλητές, αξιοσημείωτη ήταν και η τρίτη θέση με το χάλκινο μετάλλιο για τον Ευάγγελο Αθανασίου, στην μεγαλύτερη κατηγορία των παίδων.Οι αθλητές του ΑΟΦ που έλαβαν μέρος σε αυτή την διοργάνωση ήταν:Αθανασίου Ευάγγελος, Βέλλιος Αλέξανδρος, Γρηγοριάδης Στέφανος, Μούκας Παντελής, Πανίδης Σάββας, Προδρομίδης Αντώνιος, Ροσενλής Βασίλης, Στεργίου Θωμάς, Στεργιάδης Κων/νος, Σαρακίνης Ιωακείμ, Πεσσιρίδης Γεώργιος, Γιωργάκης Γιάννης, Σαρακίνη Ελευθερία, Ντόβα Ασπασία, Δούμτση Μελίνα, Ρόζα Χριστίνα, Μούλελη Ελενα, Πεσσιρίδου Κατερίνα, Μιχαιλίδου Πωλίνα.

πηγή : aoflor.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.