Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019


Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019, ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης και ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Π. Πασχαλίδης είχαν συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών με τον υφυπουργό κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Το πρώτο θέμα που συζητήθηκε ήταν το θέμα των ιδιοκτησιών στον Άγιο Γερμανό, για το οποίο ο υφυπουργός δεσμεύτηκε πως θα επιλυθεί με σχετικό νομοσχέδιο που θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή τους επόμενους μήνες και θα αφορά όλες τις περιοχές της χώρας που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα.

Στη συνέχεια, συζητήθηκε το φλέγον θέμα της απασχόλησης των εργατών γης. Ο κ. Βεσυρόπουλος, επειδή γνωρίζει το θέμα, το οποίο αφορά και το δικό του νομό, το νομό Ημαθίας, δεσμεύτηκε πως θα βοηθήσει στην επίλυση του θέματος με σχετικό νομοσχέδιο που θα έρθει του επόμενους μήνες στη Βουλή.

Συζητήθηκε επίσης η έγκαιρη εκταμίευση του κονδυλίου για τα ξύλα, πρόβλημα που ήταν έντονο κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Τέλος, τέθηκε το θέμα της αύξησης του επιδόματος θέρμανσης. Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Φλώρινας και της Δυτικής Μακεδονίας φαίνεται πως πλέον βρίσκει τη λύση του, μέσω νομοθετικής ρύθμισης που θα ψηφιστεί από τη Βουλή μέσα στους επόμενους μήνες.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.