Η Κοιν.Σ.Επ. "Φύση και Πολιτισμός" σε συνεργασία με τον Λάζαρο Παπουτζή , πτυχιούχο φυσικής αγωγής και προπονητή τοξοβολίας Γ´ κατηγορίας της Γ.Γ.Α , οργάνωσε ανοιχτές μέρες τοξοβολίας, με δωρεάν συμμετοχή για όλους , τις ημερομηνίες 21 & 22 Σεπτεμβρίου .


Όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να μάθουν λίγα πράγματα για την τοξοβολία αναψυχής , να δουν παραδοσιακά τόξα και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τις στην τοξοβολία .
Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και οι παρευρισκόμενοι έριξαν όσα βέλη ήθελαν έτσι ώστε να κατανοήσουν όσο καλύτερα γίνεται τα τόξα αλλά και τον τρόπο στόχευσης .


Η Κοιν.Σ.Επ. " Φύση και Πολιτισμός " θέλει να ευχαριστήσει τον Λάζαρο Παπουτζή για την Εθελοντική του συμμετοχή σε αυτή την δράση αλλά και για την διάθεση του να βοηθήσει όσους ήρθαν να κατανοήσουν το ιδιαίτερο αυτό άθλημα . Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τον Φ.Α.Ο.Φλώρινας και τα μέλη του για την συμμετοχή τους αλλά και όσους ήρθαν και στήριξαν τη δράση και υπόσχεται να συνεχίσει να οργανώνει δράσεις ανοιχτές και δωρεάν για όλους .