Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019


Με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , ταξίαρχο κ. Κεραμά Θεόδωρο , συναντήθηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης .

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αστυνόμευσης καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκει και η Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας .

Ο κ. βουλευτής δεσμεύτηκε να γνωστοποιήσει στην πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τα θέματα που απασχολούν την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση καθώς και για την ουσιαστική στήριξη του στο έργο των αστυνομικών της περιφέρεια μας Τέλος συμφωνήθηκε να υπάρχει συχνή επικοινωνία , ανταλλαγή απόψεων και συνεργασία με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης και των υφιστάμενων υπηρεσιών της.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.