Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019

on

Ημερίδα αφιερωμένη στο Οικοσύστημα, το Περιβάλλον και την Κλιματική αλλαγή πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Δροσοπηγής, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, στη γέφυρα της Παλαιάς Δροσοπηγής.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Χαρίση Σούλα. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Άμπας (Γεωπόνος), ο οποίος ανέπτυξε λεπτομερώς το θέμα της ημερίδας.

Αναφορά στο περιβάλλον έγινε και από τον υπεύθυνο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μελίτης κ. Νικόλαο Νάνη. Στις λίμνες και τα ποτάμια της περιοχής έκανε αναφορά η φιλόλογος κ. Κατερίνα Μάρου.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε ξενάγηση των παρευρισκόμενων στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, όπου λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.