Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019


Σε συνέχεια της από 26/08/2019 Ανακοίνωσης της ΔΕΥΑΦ με την οποία ενημερώθηκαν οι καταναλωτές για αναγκαίο περιορισμό της κατανάλωσης και αποφυγή σπατάλης του πόσιμου νερού με σκοπό να αποφευχθεί η διακοπή της υδροδότησης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ

εξ’ αιτίας της συνεχιζόμενης μείωσης των υδάτινων αποθεμάτων από όπου υδροδοτείται η πόλη της Φλώρινας παρά τις προσπάθειες της ΔΕΥΑΦ να αποφευχθεί η διακοπή της υδροδότησης της πόλης – θα διακόπτεται από σήμερα η υδροδότηση της πόλης:
1. Στην υψηλή ζώνη από 11:00μ.μ (το βράδυ) μέχρι 6:00π.μ (το πρωί)
2. Η χαμηλή ζώνη θα υδροδοτείται με μειωμένη παροχή νερού
Παρακαλούνται οι καταναλωτές όλης της πόλης να περιορίσουν τη κατανάλωση του πόσιμου νερού στις απολύτως αναγκαίες ποσότητες ακόμα και σε αυτές της αποθήκευσης.
Οι καταναλωτές της χαμηλής ζώνης επειδή η περιοχή τους δεν θα διακόπτεται δεν θα πρέπει να ποτίζουν γρασίδια, κήπους, να καταβρέχουν δρόμους και άλλους χώρους γιατί το στερούν από τους υπόλοιπους πολίτες – καταναλωτές.

Εκ της ΔΕΥΑΦ
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.