Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019

Σε μια σεμνή τελετή με την παρουσία όλων των προϊσταμένων των υπηρεσιών της Π.Ε Φλώρινας πραγματοποιήθηκε η παράδοση παραλαβή της Αντιπεριφέρειας Φλώρινας από τον απερχόμενο Στέφανο Μπίρο στον νεοκλεγέντα Ιωάννη Κιοσσέ.

Στον χαιρετισμό του ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας τόνισε πως θα συνεχιστεί το έργο του απερχόμενου αντιπεριφερειάρχη Στέφανου Μπίρου και οπού χρειαστεί θα ενισχυθεί ακόμη πιο πολύ ενώ διαβεβαίωσε όλους τους προισταμένους των υπηρεσιών της Π.Ε Φλώρινας πως θα βρίσκεται δίπλα τους για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Παρών στην τελετή ήταν ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης και όλοι οι πρώην και επανεκλεγέντες περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε Φλώρινας.


Τα Φλωρινιώτικα Νέα(floriniotika.gr) εύχονται στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ.Ιωάννη Κιοσσέ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του με τα καλύτερα αποτελέσματα για την Π.Ε Φλώρινας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.