Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019

on

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης και ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Π. Πασχαλίδης είχαν συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον υφυπουργό κ. Κ. Σκρέκα, στο γραφείο του οποίου δεσπόζουν πίνακες και αφίσες που απεικονίζουν κτίρια και τοπία από Φλώρινα, Πρέσπες και Αμύνταιο (βλέπε φωτογραφία).

Καταρχήν συζητήθηκε το αρδευτικό του Δήμου Πρεσπών για το οποίο ο κ. Σκρέκας δήλωσε πως είναι πλέον ώριμο και προωθείται μέσα στην επόμενη χρονιά η δημοπράτηση του έργου. Συζητήθηκαν επίσης και νέες προτάσεις της αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για το Δήμο Πρεσπών.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής έθεσε το θέμα του αρδευτικού δικτύου Παρωρίου, για το οποίο ο υφυπουργός απάντησε πως είναι επίσης ώριμο και μέσα στο επόμενο έτος θα δημοπρατηθεί.

Συζητήθηκαν επίσης προτάσεις για δύο νέα αρδευτικά δίκτυα στο λεκανοπέδιο Αμυνταίου για τα οποία ο κ. Σκρέκας είναι θετικός ως προς την σύνταξη των μελετών, θέματα όμως τα οποία θα συζητηθούν εκτενέστερα παρουσία του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Άνθιμου Μπιτάκη.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.