Τον Δήμαρχο Φλώρινας, Βασίλη Γιαννάκη, επισκέφτηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας Δημήτρης Παλιογιάννης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Απόστολο Παραστατίδη, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Χρήστο Μαυρούδη και τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Δημήτρη Γκίνη.

Στη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν τον Δήμο Φλώρινας, με στόχο την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών μέσω της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ειδικότερα, βασικός στόχος είναι η ύπαρξη ενός τοπικού δικτύου συνεργασίας για τον εντοπισμό και καθορισμό των υφιστάμενων προβλημάτων ασφάλειας και τάξης, αλλά και την εξεύρεση λύσεων για τη χάραξη στοχευμένων και ορθολογικών στρατηγικών τοπικής εμβέλειας, που θα συμβάλλουν στην ποιοτική βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο κ. Γιαννάκης τόνισε την ανάγκη να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο η αγαστή συνεργασία, σε όλους τους τομείς, μέσω της από κοινού έγκαιρης παρακολούθησης και αποτελεσματικής διαχείρισης των ζητημάτων που προκύπτουν.