Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019


Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τους αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας Αθανάσιο Παλιογιάννη και Ηλία Μούλελη, για τη συμμετοχή και διάκριση τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όπλων χειρών EHC 2019 της Σερβίας, με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος.

Η 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο του Αθανάσιου Παλιογιάννη στο ομαδικό, αποτελεί μία τεράστια επιτυχία και μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια.

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί και η μεγάλη προσφορά του Ηλία Μούλελη, τόσο ως αθλητή, όσο και από τη θέση του προπονητή του Αθ. Παλιογιάννη, ενώ συγχαρητήρια αξίζουν και στην Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας, έναν δραστήριο σύλλογο που τα τελευταία χρόνια μας χαρίζει επιτυχίες.

Είναι σημαντικό για τη Φλώρινα να αναδεικνύει διαρκώς αθλητές που πρωταγωνιστούν όχι μόνο σε πανελλήνιο, αλλά και σε διεθνές επίπεδο, τόσο για τις επιδόσεις τους, όσο και για το ήθος τους.

Βασίλειος Ν. Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.