Στις 27 Οκτωβρίου 2019 ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού διοργάνωσε την 3η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στον αύλιο χώρο του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού. 

Ο αγώνας μετρούσε στο κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος και ήταν ο 10ος κατά σειρά και προτελευταίος του θεσμού. 
Οι συμμετοχές 38 από ΣΕΡΡΕΣ-ΔΡΑΜΑ-ΚΙΛΚΙΣ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΚΟΖΑΝΗ-ΧΑΛΚΙΔΑ ο συναγωνισμός μεγάλος και οι μάχες δυνατές.
Μεγάλη και η απήχηση του κόσμου που βρέθηκε στον αγώνα και χειροκρότησε τους συμμετέχοντες.

Στην κατηγορία Ν1 πρώτος και με χρόνο ημέρας 1:30:98 ο Παπαδόπουλος Απόστολος από τον Ο.Φ.Α.ΔΡΑΜΑΣ στην δεύτερη θέση Καρατσομπαλίδης Δημήτριος με 1:33:24 επίσης από τον Ο.Φ.Α.ΔΡΑΜΑΣ και στην τρίτη θέση ο Τριανταφύλλου Ιωάννης με 1:35:45 από το ΧΩΜΑ-ΚΙΛΚΙΣ. 

Η μάχη συνεχίστηκε και στην κατηγορία Ν2 με νικητή τον ΚΑΒΑΤΣΙΚΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟ με χρόνο 1:35:43 από το ΧΩΜΑ-ΚΙΛΚΙΣ,στη δεύτερη θέση ο ΚΑΛΕΜΚΕΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με χρόνο 1:40:12 επίσης από το ΧΩΜΑ-ΚΙΛΚΙΣ και στην τρίτη θέση ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ με χρόνο 1:40:96 από Α.Ο.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.
Οι μάχες πολλές και στην Ν3 που είχε και τις περισσότερες συμμετοχές με νικητές στην πρώτη θέση ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με χρόνο 1:34:47 από Ο.Φ.Α.ΔΡΑΜΑΣστην 2η θέση ο ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ με χρόνο 1:35:33 από Α.Λ.ΠΤΟΛ/ΔΑΣ και στην τρίτη θέση με μικρή διαφορά ο ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με χρόνο 1:35:65 από τον Ο.Φ.Α.ΔΡΑΜΑΣ.
Ακολούθησε η απονομή κυπέλλων στους νικητές, η βράβευση στα σωματεία που είχαν τις περισσότερες συμμετοχές με 1η την Α.Λ.ΠΤΟΛ/ΔΑΣ 2ος ο Ο.Φ.Α.ΔΡΑΜΑΣ και 3ο το ΧΩΜΑ-ΚΙΛΚΙΣ και τέλος η κλήρωση με δώρο μία τηλεόραση.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αθλητές και θεατές που μας τίμησαν με την παρουσία τους