Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019


Στις 27 Οκτωβρίου 2019 ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού διοργάνωσε την 3η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στον αύλιο χώρο του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού. 

Ο αγώνας μετρούσε στο κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος και ήταν ο 10ος κατά σειρά και προτελευταίος του θεσμού. 
Οι συμμετοχές 38 από ΣΕΡΡΕΣ-ΔΡΑΜΑ-ΚΙΛΚΙΣ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΚΟΖΑΝΗ-ΧΑΛΚΙΔΑ ο συναγωνισμός μεγάλος και οι μάχες δυνατές.
Μεγάλη και η απήχηση του κόσμου που βρέθηκε στον αγώνα και χειροκρότησε τους συμμετέχοντες.

Στην κατηγορία Ν1 πρώτος και με χρόνο ημέρας 1:30:98 ο Παπαδόπουλος Απόστολος από τον Ο.Φ.Α.ΔΡΑΜΑΣ στην δεύτερη θέση Καρατσομπαλίδης Δημήτριος με 1:33:24 επίσης από τον Ο.Φ.Α.ΔΡΑΜΑΣ και στην τρίτη θέση ο Τριανταφύλλου Ιωάννης με 1:35:45 από το ΧΩΜΑ-ΚΙΛΚΙΣ. 

Η μάχη συνεχίστηκε και στην κατηγορία Ν2 με νικητή τον ΚΑΒΑΤΣΙΚΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟ με χρόνο 1:35:43 από το ΧΩΜΑ-ΚΙΛΚΙΣ,στη δεύτερη θέση ο ΚΑΛΕΜΚΕΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με χρόνο 1:40:12 επίσης από το ΧΩΜΑ-ΚΙΛΚΙΣ και στην τρίτη θέση ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ με χρόνο 1:40:96 από Α.Ο.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.
Οι μάχες πολλές και στην Ν3 που είχε και τις περισσότερες συμμετοχές με νικητές στην πρώτη θέση ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με χρόνο 1:34:47 από Ο.Φ.Α.ΔΡΑΜΑΣστην 2η θέση ο ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ με χρόνο 1:35:33 από Α.Λ.ΠΤΟΛ/ΔΑΣ και στην τρίτη θέση με μικρή διαφορά ο ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με χρόνο 1:35:65 από τον Ο.Φ.Α.ΔΡΑΜΑΣ.
Ακολούθησε η απονομή κυπέλλων στους νικητές, η βράβευση στα σωματεία που είχαν τις περισσότερες συμμετοχές με 1η την Α.Λ.ΠΤΟΛ/ΔΑΣ 2ος ο Ο.Φ.Α.ΔΡΑΜΑΣ και 3ο το ΧΩΜΑ-ΚΙΛΚΙΣ και τέλος η κλήρωση με δώρο μία τηλεόραση.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αθλητές και θεατές που μας τίμησαν με την παρουσία τους0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.