Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019


Νέος πρόεδρος του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων εξελέγη ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, κατά τη συνεδρίαση του Δικτύου την Τρίτη 22 Οκτωβρίου.

Σ’ αυτήν συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Εορδαίας, Κοζάνης, Αμυνταίου, Μεγαλόπολης και Φλώρινας.

Ακολούθησε η διαδικασία εκλογής προεδρείου. Πρόεδρος εξελέγη ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης και Αντιπρόεδρος ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος.

Ο κ. Γιαννάκης ευχαρίστησε τους συναδέλφους του Δημάρχους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και τόνισε πως κοινός στόχος είναι η κατάρτιση και υλοποίηση ενός σχεδίου τοπικής ανάπτυξης, που θα οδηγήσει τους ενεργειακούς Δήμους στη μεταλιγνιτική εποχή.

«Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε με γνώμονα τη δίκαιη μετάβαση στην επόμενη μέρα και τη διασφάλιση πόρων, έργων ανάπτυξης και θέσεων εργασίας για τις περιοχές μας» ανέφερε ο κ. Γιαννάκης, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως σε αυτή την κατεύθυνση εντάσσεται και η διεκδίκηση του ανταποδοτικού τέλους από τη ΔΕΗ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.