Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019


Στις 17 Οκτωβρίου 2019 το Κέντρο Κοινότητας–Παράρτημα Ρομά Δήμου Φλώρινας προκειμένου να διασφαλιστεί η εθνική στρατηγική του άξονα «Δημόσια Υγεία» του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, πραγματοποίησε δράση με στόχο την ενημέρωση των γυναικών Ρομά για την αναγκαιότητα και τα πλεονεκτήματα των εμβολιασμών. 
Στο πλαίσιο της προαγωγής υγείας των παιδιών Ρομά, η παιδίατρος του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, κα Μαρία Τούμπα, καθώς και η επισκέπτρια Υγείας, κα Μάγδα Ευαγγέλου, ανέπτυξαν εμπεριστατωμένα τα είδη των εμβολίων και τη σπουδαιότητά τους. Η συνάντηση έκλεισε με έλεγχο των βιβλιαρίων υγείας των παιδιών Ρομά και προτροπή για ολοκλήρωση του ενδεδειγμένου από το Υπουργείο Υγείας κύκλο εμβολιασμών.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φλώρινας ευχαριστεί θερμά την παιδίατρο του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, κα Μαρία Τούμπα, καθώς και την επισκέπτρια Υγείας, κα Μάγδα Ευαγγέλου, για την άψογη συνεργασία και τη διάθεσή τους για συμμετοχή σε ανάλογες μελλοντικές δράσεις της δομής.


Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Φλώρινας

Μαρία Μίσιου, Κοινωνική Λειτουργός
Ραχήλ Ρίζου, Ψυχολόγος
Ειρήνη Ράπου, Διαμεσολαβήτρια0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.