Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 167 του Νόμου 3852/10, σας καλούμε σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 30η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), με θέματα:

1: Ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού μέλους στην Επιτροπή Κατανομής Κονδυλίων από το Τέλος Βιομηχανικών περιοχών παραγωγής Ηλεκτρικού Ρεύματος. 
Εισηγητής : ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  κ. Γεώργιος Κασαπίδης

2: Έγκριση υλοποίησης Διαβαθμιδικής Σύμβασης Συνεργασίας μεταξύ  Π.Ε. Φλώρινας και Δήμου Φλώρινας για το έργο «Κατασκευή μνημείου στη μνήμη του  αστυνομικού ΚΩΣΤΕΝΗ ΗΛΙΑ στην Τ.Κ. Ιτιάς» με προϋπολογισμό 15.000,00 €.
Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές

3: Λήψη απόφασης έγκρισης από το Περιφερειακό Συμβούλιο, για την ανάληψη από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κοζάνης, της δημοπράτησης, επίβλεψης και παραλαβής του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων παλιάς πτέρυγας και εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου Κοζάνης.
Εισηγητής : ο  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, κ. Γρηγόρης Τσιούμαρης

4: Έγκριση του τρόπου δημοπράτησης για το έργο «Επείγουσες εργασίες στον παράπλευρο δημοτικό δρόμο του 383 υδατορέματος στο αγρόκτημα Τ.Κ. Πενταβρύσου Δήμου Εορδαίας», προϋπολογισμού : 172.000,00 € (με Φ.Π.Α.).
Εισηγητής : ο  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, κ. Γρηγόρης Τσιούμαρης

5: Έγκριση σχεδίου και όρων Προγραμματικής Σύμβασης  μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας - Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Άργους Ορεστικού (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α.Ο.) στο πλαίσιο αναβίωσης του Αργείτικου Καρναβαλιού.
Εισηγητής : ο  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς, κ. Δημήτριος Σαββόπουλος

6: Έγκριση υποβολής πρότασης από την Π.Ε. Φλώρινας στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης για την Αξιοποίηση των Λιμνών Δυτικής Μακεδονίας (ΟΧΕ), της δράσης «Κατασκευή σήραγγας στη θέση Περβάλι με τις προσβάσεις της».
Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές

7: Παρουσίαση και έγκριση της πρότασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την διαμόρφωση των κατευθύνσεων του Εταιρικού Συμφώνου Ανάπτυξης 2021-2027.
Εισηγητής : ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  κ. Γεώργιος Κασαπίδης


Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου
Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ευφροσύνη Ντιό