Την Τετάρτη 16-10-2019 στις 7.00 το απόγευμα μετά από πρόσκληση του Επιμελητήριου Φλώρινας έγινε με μεγάλη επιτυχία σύσκεψη στα γραφεία του Επιμελητήριου Μεγαρόβου 19 με θέμα τη συζήτηση των προβλημάτων των μελών του και τις δυνατότητες βελτίωσης των συνθηκών δουλειάς τους.

Στην σύσκεψη παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου κ. Σάββας Σαπαλίδης ,πολλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και δεκάδες επιχειρηματίες του Νομού εργαζόμενοι και επιστήμονες. Επίσης Παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Φλώρινας και άλλοι παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Μετά από ενδιαφέρουσα και αναλυτική συζήτηση η σύσκεψη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι για την καλύτερη λειτουργία του Επιμελητήριου , την βοήθεια στα μέλη του για την αποδοτικότερη λειτουργία τους είναι απαραίτητη η συνεργασία όλων των παρευρισκομένων και η δημιουργία μιας «Επιτροπής Διαβούλευσης-Υποστήριξης και Εξειδίκευσης ζητημάτων» η οποία θα εξειδικεύει ζητήματα και θα εισηγείται θέματα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητήριου.

Η σύσκεψη ομόφωνα εξέλεξε τα πρώτα πέντε μέλη της Επιτροπής που είναι τα:

  • Αδαμαντίδου Μαρία
  • Μάργα Μαρία
  • Χορδάκη Ειρήνη
  • Κάγκας Μιχάλης
  • Σιδηρόπουλος Δημήτρης
Η «Επιτροπή Διαβούλευσης-Υποστήριξης και Εξειδίκευσης ζητημάτων» συνεδρίασε στις 25 -10-2019 και πήρε μέτρα καλύτερης οργάνωσης της δουλειάς της και αποδοτικότερης λειτουργίας της.

Φλώρινα 30-10-2019
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ