Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019

on

-Με τη δέουσα λαμπρότητα και τις πρέπουσες τιμές πραγματοποιήθηκαν σήμερα 22 Οκτωβρίου 2019 στις 6 το απόγευμα τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγ. Τριάδας Νέου Καυκάσου Φλώρινας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτης Φλώρινας Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητο παρουσία πολλών πιστών και ευσεβών χριστιανών.

-Τιμώμενο πρόσωπο ο πατήρ Βύρων Αλεξιάδης, εφημέριος τότε του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου θεμελίωσε στα κοινοτικά κοιμητήρια τον Ναό της Αγίας Τριάδας το 1998 και τον αποπεράτωσε το 2005.

-Ο σεβασμιότατος κ. Θεόκλητος μεταξύ άλλων είπε: Ο Ναός είναι παλιός, για εμάς όμως είναι καινούργιος διότι σήμερα εγκαινιάστηκε, άνοιξε η είσοδος, από σήμερα ο παπάς μπορεί να λειτουργεί και οι πιστοί να προσκυνούν.

-Την εκδήλωση έκλεισε το χορευτικό συγκρότημα της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας με παραδοσιακούς χορούς υπό τον ήχο της ζωντανής λύρας.-

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος - Εκδότης
iliadisspiros@hotmail.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.