Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019

on

Εντυπωσίασε ο Σωτήρης Γεροσίδερης με την εμφάνισή του στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -14 χρονών στο ξίφος ασκήσεως EURO CUP το οποίο διεξήχθη την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο Περίπτερο 4 της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.

Νικητής ήταν ο αθλητής DIJKSTRA Michael από την Ολλανδία.

Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως -17 χρονών HELEXPO CUP στο ατομικό ο Δημήτρης Σαχινίδης κατέκτησε την 40η θέση και ο Δημήτρης Μοσχόπουλος την 42η θέση.

Στο ομαδικό ο ΟΞΙΦ κατέκτησε την 12η θέση .

Στους Αγώνες συμμετείχαν συνολικά 191 αθλητές και αθλήτριες και 29 ομάδες από 22 χώρες.

Την οργάνωση του HELEXPO CUP και EURO CUP ανέλαβε και εκτέλεσε ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας με το Πρόγραμμά του Stand & Fence.

Το επόμενο Σ/Κ ο ΟΞΙΦ συμμετέχει με 18μελή αποστολή στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας στο οποίο θα δώσουν το παρόν 400 ξιφομάχοι από 32 χώρες.

Τέλος, το 2ήμερο 2-3 Νοεμβρίου ο ΟΞΙΦ διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Σπάθης -17/-13/-10 ετών στην Πτολεμαΐδα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ωρίων. Στους Αγώνες προβλέπεται να συμμετέχουν περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες.

Από το Δ.Σ.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.