Σημαντική νίκη του ΠΑΣ Φλώρινα με σκορ 0-1 μέσα στο στάδιο Δημήτρης Κοντικάκης. 
Η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα ξεκίνησε πιο καλά την αναμέτρηση και είχε τον έλεγχο των κινήσεων χάνοντας μοναδική ευκαιρία με τον Μητρεβόλη στο 18ο λεπτό που δέχθηκε την μπάλα από αριστερά σε σέντρα του Γιώση και σούταρε από καλή θέση με μία επαφή πάνω στον Παπαευσταθίου. 

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μητρεβόλης και πάλι από δύσκολη θέση με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ μετά από ωραίο συνδυασμό Γιώση και Ρωμαίου Ι. 
Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν τους ρυθμούς τους και πήραν τα ηνία του αγώνα αλλά οι ευκαιρίες των Φούσκα, Παπαποστόλου και Αποστολίδη δεν ανησύχησαν τον Ηλιόπουλο. Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τους παίχτες του ΠΑΣ να πανηγυρίζουν μία εκτός έδρας νίκη που ήρθε με πολύ κόπο και αγωνιστική πειθαρχεία αφού κανένας από τους 14 παίχτες που αγωνίστηκαν δεν υστέρησε. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων φωτογραφήθηκαν με την μικρή συντοπίτισσα μας  Ραφαηλία που βρέθηκε στο γήπεδο και χειροκρότησε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ οι οποίοι της αφιέρωσαν τη νίκη. 

Η ομάδα μας την Τετάρτη στις 15:00 στο ΔΑΚ δίνει άλλον ένα καθοριστικής σημασίας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΟΝ Καλλικράτειας και η παρουσία όλων των φίλων της ομάδας και του ποδοσφαίρου είναι σημαντική ώστε να συνεχιστεί η καλή παρουσία της ομάδας.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ  Ν.(ΧΑΤΖΗΤΙΜΟΘΕΟΥ), ΣΟΒΙΣΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ Δ., ΓΙΩΣΗΣ (ΠΟΝΤΙΚΗΣ), ΜΑΡΚΟΥ (ΡΩΜΑΙΟΣ Σ), ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ (ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ), ΛΕΖΑΚΗΣ, ΡΩΜΑΙΟΣ Ι.

pas-florina.blogspot.com