Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΕΜ, πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής (27/10) στο ΔΑΚ Αμυνταίου, ο Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου, επικρατώντας σε αγώνα θρίλερ του Αρίωνα Πτολεμαίδος με 3-1 σετ.
Κύριο χαρακτηριστικά του αγώνα, ήταν τα γεμάτα σετ, οι πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα και οι εκατέρωθεν εντυπωσιακές υποδοχές. Εντούτοις οι παίκτριες του Αριστέα ήταν εκείνες που είχαν το καθαρό μυαλό και τη δυνατότητα να σφραγίσουν στο τέλος την υπεροχή τους.
Διαιτητές: Κιουλτζοπουλου - Γεωργίτσης.
Σέτ: 26-24, 24-26, 26-24, 25-22
Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου (Β. Ακριτίδης): Δεληδιαμαντη, Καπετανάκη, Κατσουπακης Μ., Κατσουπακης Ε., Λαζαρίδου, Σεμιζογλου, Χαραλαμπίδου. 
ΑριωνΠτολεμαίδος : Τσακουρακη Μ., Λιουρη, Πιτυριγκα, Βερίκοκου, Κούρτη, Κουτσουπια, Κουτρούκη, Ιτσκου, Ιωαννιδου, Κάβουρα, Τσακουρακη Ε., Καραμανιδου, Ληττα.

Ήττα στις λεπτομέρειες για τις Κορασίδες
Πιο δύσκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό 3-0 ο Γ.Σ. Κοζάνης επικράτησε το Σάββατο (26/10) στο ΔΑΚ Αμυνταίου, του Αριστέα Φιλώτα-Αμυνταίου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Γ΄ Ομίλου του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΕΜ.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στα δύο πρώτα σετ, με τις φιλοξενούμενες να στέκονται πιο τυχερές και να κόβουν πρώτες το νήμα, με το ίδιο σκόρ (22-25).
Η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην στο τρίτο σετ, οι παίκτριες του Αριστέα δεν προέβαλαν αντίσταση και ο Γ.Σ. δεν έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει εύκολα το σετ και την αναμέτρηση (15-25).
Διαιτητές: Πορτοκαλίδης - Κιουλτζοπούλου
Σετ: 22-25, 22-25, 15-25
Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου (Β. Ακριτίδης): Κατσουπάκη Ε., Κατσουπάκη Μ., Βολτσίνη Δ., Βολτσίνη Γ., Κερασίδου, Σεμίζογλου,  Μπάλι Μ.,  Μπάλι Φ., Λαζαρίδου, Χαραλαμπίδου (L), Καπετανάκη.
Γ.Σ. Κοζάνης (Γ, Αδαμίδης):Ανουλίδου, Βλαχοπουλου, Ματσαρίδου, Τσικοπούλου, Σιμιτσή, Παπαδοπούλου, Μαμάτσιου, Κωνσταντινίδου (L) , Κότση, Πεχλιβανίδου, Τότσκα, Γκιαούρη.