Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019

on

Την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας κ. Π. Πέρκα συνάντησε την Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Καθ. Ά. Σπύρτου.

Συζήτησαν τις τρέχουσες εξελίξεις και τις δυνατότητες ανάπτυξης του διευρυμένου πλέον Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας. Η κ. Βουλευτής ενημερώθηκε για την αναγκαιότητα εξεύρεσης λύσεων για την ενίσχυση των φοιτητών/τριων του ιδρύματος, κίνητρα και βοήθεια για την στέγαση και σίτισή τους.

Τέλος, η Αντιπρύτανης έλαβε την διαβεβαίωση ότι όπως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε την διατράνωση του ιδρύματος, την διεύρυνση και ενίσχυσή του ώστε να αποτελέσει το μεγάλο παραγωγικό κεφάλαιο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έτσι αντίστοιχα θα υποστηριχτεί και θα διαφυλαχτεί ώστε να μην χάσει τίποτα από τα δίκαια κεκτημένα του.

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας
Αναπλ. Τομεάρχης Μεταφορών
Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.