Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019


Το ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας θεωρεί χρέος του να ευχαριστήσει δημοσίως την κα Λαρίσσα Κασκαμανίδου , υπεύθυνη του ταξιδιωτικού γραφείου Kaskamanidistours, για τη χορηγία της Ταξιδιωτικής ασφάλισης της 20μελούς χορευτικής ομάδας του Συλλόγου καθώς και για την εθελοντική της συμμετοχή στην οργάνωση της επίσκεψης του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας της Αιγύπτου και στην Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης του Σινά από 8-13 Οκτωβρίου 2019

Το Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας αισθάνεται την αγάπη και την εκτίμηση ανθρώπων που το περιβάλλουν σε κάθε δραστηριότητα που αναλαμβάνει.

Η έμπρακτη στήριξη των φίλων δίνει δύναμη στον Σύλλογο για να συνεχίσει το έργο του, προσδοκώντας στην προβολή της παράδοσης του τόπου με συνέχεια και συνέπεια.

Για το ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας

Η Πρόεδρος
Χριστίνα Δ. Γκόλνα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.