Πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στο λόφο του Αγίου Παντελεήμονα από τον Φυσιολατρικό Ορειβατικό Όμιλο Φλώρινας η καθιερωμένη Αρτοκλασία την παραμονή της εορτής του Αγίου Δημητρίου η οποία φέτος συμπληρώνει 49 έτη από την ημέρα που έγινε για πρώτη φορά.

Παρόντες στην αρτοκλασία ήταν ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης τα μέλη του Δ.Σ του Φ.Ο.Ο.Φ η πρόεδρος Βαλίνα Ρόζα , ο αντιπρόεδρος Λεωνίδας Καλυβιάνος ,ο Γενικός Γραμματέας Κοσμάς Ρούφας , ο ταμίας Ντούλης Κωνσταντίνος,ο ειδικός γραμματέας Νικόλαος Ταμουτσέλης και ο Β΄αντιπρόεδρος Σιαπάζος Αθανάσιος.
Βέβαια δεν έλειψαν όπως κάθε χρόνο τα παλιότερα μέλη του ΦΟΟΦ Πέτρος Βόσδου ,Κύρου Σπύρος, ο αειθαλής πρώτος πρόεδρος του ΦΟΟΦ οφθαλμίατρος Νικόλαος Κωνσταντινίδης και πολλοί άλλοι φίλοι ορειβάτες και λάτρεις της φύσης.
Αμέσως μετά την τελετή στο τουριστικό περίπτερο του ΦΟΟΦ το ΔΣ προσέφερε κεράσματα σε όλους ενώ σε μια μικρή τελετή βράβευσε την προϊσταμένη του Δασαρχείου Φλώρινας κ.Γλούφτση για την συνεισφορά της στην διαμόρφωση του χώρου τις προηγούμενες ημέρες οπού πραγματοποιήθηκαν εργασίες καλλωπισμού στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου.