Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019

πηγή : prlogos.gr |Ιωάννα Παπαδημητρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες του prlogos στις κάλπες θα προσέλθουν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 75 δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των δεκατριών δήμων της Δυτικής Μακεδονίας.

Από τις κάλπες της 10ης Νοεμβρίου θα προκύψει το 21μελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ και από την ψηφοφορία μεταξύ των νεοεκλεγέντων μελών του ΔΣ θα αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος, πιθανόν και την ίδια ημέρα.

Ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας θα συγκαλέσει τη γενική συνέλευση της ΠΕΔ για να οριστεί το νέο Δ.Σ. της ΠΕΔ ,αλλά και οι εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ. Συγκεκριμένα το σώμα των 75 μελών , αποτελούμενο από τους δημάρχους, αλλά και τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους θα ορίσει τους οκτώ δημοτικούς συμβούλους της ΠΕΔ και τους πέντε ακόμα, οι οποίοι θα συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ.

Στην ΚΕΔΕ οι εκπρόσωποι της Δυτικής Μακεδονίας είναι 18, 13 δήμαρχοι και πέντε δημοτικοί σύμβουλοι , ενώ στο Δ.Σ. της ΠΕΔ 21, αποτελούμενο από 13 δημάρχους και οκτώ δημοτικούς συμβούλους. Οι δεκατρείς (13) δήμαρχοι και άλλοι πέντε (5) δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι θα οριστούν την ίδια μέρα θα απαρτίζουν τους εκπροσώπους της Δυτικής Μακεδονίας στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.