Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019


Τον Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα υποδέχθηκε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

Στη συζήτηση τέθηκαν τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Φλώρινας. Ο κ. Γιαννάκης ανέλυσε στον κ. Κουτσούμπα την κατάσταση που επικρατεί τους χειμερινούς μήνες, αναπτύσσοντας παράλληλα το πλάνο της δημοτικής αρχής για την τηλεθέρμανση.
Επιπρόσθετα, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ανάγκη άμεσης οδικής σύνδεσης της Φλώρινας με τα αστικά κέντρα μέσω του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού, στη λειτουργία των σχολικών μονάδων και των πανεπιστημιακών τμημάτων, στον αναπροσδιορισμό του πρωτογενούς τομέα και στις εξελίξεις στα ενεργειακά.

Από την πλευρά του ο κ. Κουτσούμπας εξέφρασε τη στήριξη του στα αιτήματα της δημοτικής αρχής, υποσχόμενος να τα αναδείξει σε κεντρικό επίπεδο και να ασκήσει πιέσεις για την επίλυση τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.