Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019


Το 9ο Κύπελλο ΦΑΙΣΤΟΣ «σήκωσε» ο Αστέριος Τσώκας το περασμένο σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο, Κρήτης. Μετά το Κύπελλο ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ, μέσα Σεπτεμβρίου στη Φλώρινα, ο Αστέριος επανέλαβε το Θρίαμβό του κατακτώντας το 2ο Βαθμολογούμενο Κύπελλο Ανδρών στο ξίφος μονομαχίας, στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ο Θρίαμβος πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις με την κατάκτηση του Χάλκινου Μεταλλίου από τον Νικόλα Τσώκα αλλά και με τους Έφηβους Φλερετίστες Δημήτρη Μοσχόπουλο και Δημήτρη Σαχινίδη, οι οποίοι ανέβηκαν επίσης, στο βάθρο κατακτώντας το Ασημένιο και Χάλκινο Μετάλλιο αντίστοιχα!

Συνολικός απολογισμός 1 χρυσό – 1 αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια για την 15μελή αποστολή του ΟΞΙΦ στο Ηράκλειο, της οποίας ηγούνταν ο Πρόεδρος του ΟΞΙΦ κος Χρήστος Παυλίδης. Τις απονομές στους Νικητές έκανε ο Υπουργός Αθλητισμού κος Λ. Αυγενάκης.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο https://fencingworldwide.com/en/competition/18879-2019/tournament/ για το ξίφος μονομαχίας και στο https://fencingworldwide.com/en/competition/18880-2019/tournament/ για το ξίφος ασκήσεως.

Το ερχόμενο σ/κ φουλ δράση με Πανελλήνιο Κύπελλο ξίφους ασκήσεως -20/-13/-10 ετών στο ΟΞΙΦ Αρένα στη Φλώρινα και Ευρωπαϊκό Κύπελλο -14 και Πανελλήνιο Κύπελλο -17 ξίφους μονομαχίας στη ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη με συνολική συμμετοχή 350 ξιφομάχων!

Την ερχόμενη Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στη Βέρνη της Ελβετίας, ο Αστέριος Τσώκας ξεκινάει τη Διεθνή του Προσπάθεια για Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΙΟ 2020 με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο συμμετέχουν 323 αθλητές από όλο τον Κόσμο! Live Results και Live Streaming στο http://www.gp-bern.ch/drupal/.

Μπράβο ΟΞΙΦ!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.