Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019

on

Το Σάββατο 16/11/2019 πραγματοποιήθηκε στην Λαμία η ενθρόνιση του νέου μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ.Συμεών Βολιώτη . Πλήθος κόσμου έσπευσε να υποδεχτεί τον νέο επίσκοπο, παρουσία της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας καθώς και ανθρώπων της αυτοδιοίκησης. Μεταξύ αυτών και αρκετοί συμπατριώτες μας οι οποίοι ξεκίνησαν από την γενέτειρα του , τα Ασπρόγεια Φλώρινας, για να παραβρεθούν στην σημαντική αυτή εκδήλωση.

Ο νέος μητροπολίτης Συμεών με τον πύρινο και κρυστάλλινο λόγο του , γοήτευσε το ποίμνιο του και όλους όσους είχαμε την χαρά και την ευλογία να παραβρεθούμε στην ενθρόνιση του. Αισθάνθηκα συγκίνηση, υπερηφάνεια και αισιοδοξία για το μέλλον της Ορθόδοξης εκκλησίας . Ο σεβασμιότατος Συμεών , ταπεινός και συγκροτημένος με ιδιαίτερα χαρίσματα και αρετές είναι ένας ιεράρχης που τιμά την Φλώρινα , την Φθιώτιδα , την Ελλάδα, την Ορθόδοξη πίστη μας.

Ευλογημένος ο ερχόμενος! 

ΑΞΙΟΣ ! ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ Π.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.