Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019

on
Μέσα σε μια ζεστή,κεφάτη, Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε,με μεγάλη επιτυχία, το πρώτο χριστουγεννιάτικο bazaar του σχολείου μας. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και οι δημιουργίες των παιδιών, με τη βοήθεια των δασκάλων τους, εντυπωσίασαν.Ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους, ιδιαίτερα για τους μαθητές μας.Για λίγες ώρες γονείς,μαθητές και δάσκαλοι έζησαν μαζί χαρούμενες και δημιουργικές στιγμές.Ευχαριστούμε τους γονεις του Σχολείου μας αλλά και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές των Ε’& Στ’ τάξεων, για τις υπέροχες δημιουργίες τους, την άψογη συνεργασία και την υποδειγματική συμπεριφορά τους, καθώς και στις δασκάλες τους, και τα μέλη του Συλλόγου εκπαιδευτικών που βοήθησαν.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις μητέρες για τα εκλεκτά εδέσματα που ετοίμασαν και πρόσφεραν, αλλά και όλους τους γονείς που βοηθήσαν στη διοργάνωση.

Συγχαρητήρια

Eυχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Διευθυντής του 3ου Δ.Σ. Φλώρινας
Συγκελάκης Γεώργιος 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.