Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019


Ευχαριστήριο μήνυμα για το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους εσάς που και φέτος ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας και συμμετείχατε στο φιλανθρωπικό μπαζάρ που διοργανώσαμε! Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική όπως και η προσφορά αγάπης που δεχτήκαμε.

Ευχαριστούμε την εταιρεία “in art” όπως και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων Τζήγα Αμπατζίδου Γιάννα, Αγλαία Κατριλιώτη, Τζέλη Αναστάσιο, Παρθένα (Μπέμπα) Μωυσιάδου, Κυριακόπουλο Κωνσταντίνο, Παρθένα – Ηλία Γεωργιάδη, Θεοδοσιάδη Πρόδρομο, τις «Ελπίδες Χάντμπολ» για τις δωρεές τους, το café bar «Social» για τον εξοπλισμό, τους εθελοντές Μαρία Οικονομίδου, Ιωάννα Γιαγκούλη, Ντίνα Κίκα, Έφη- Τάσο Παλιό, Φρόσω Λιάκου, Λίτσα Τοπάλη για την πολύτιμη βοήθεια.

Τέλος ευχαριστούμε τον Δήμο Αμυνταίου για την υλικοτεχνική υποστήριξη και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Αμυνταίου κ. Τρύφων Γεώργου για την αμέριστη βοήθεια κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης.
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Χατζής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.