Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019

on
Την Κυριακή 29/12/2019 ο Βουλευτής επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα Μελίτης . Εκκλησιάστηκε στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία και στη συνέχεια επισκέφτηκε τα καφενεία του χωριού όπου αντάλλαξε ευχές με τους κατοίκους. Ακολούθησε προγραμματισμένη σύσκεψη με μοναδικό θέμα συζήτησης την υλοποίηση του έργου ¨Τηλεθέρμανση Μελίτης¨

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Κουρούμης Αθανάσιος ,τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Μαυροματίδης Παναγιώτης και Σοβισλής Χρήστος ,καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μπαρδάκας Χρήστος , Καρυπίδης Νίκος και Αντωνιάδης Λάζαρος.

Ο Βουλευτής άκουσε προσεκτικά τις τοποθετήσεις όλων και δεσμεύτηκε στο θέμα της κατασκευής της τηλεθέρμανσης Μελίτης καθώς και στην τακτική ενημέρωση όσον αφορά την πορεία του θέματος.

Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.