Στο πλαίσιο του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Φλώρινας», ο Δήμος Φλώρινας και το Επιμελητήριο Φλώρινας συνδιοργανώνουν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι για μια από τις πιο μαγευτικές βραδιές των εορτών.
Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 19:00, θα παρουσιαστεί η μουσική παράσταση "From Broadway to Hollywood… in XMAS mood…" στο Περιφερειακό Ωδείο Φλώρινας.
Το κοινό θα απολαύσει τα πιο εμβληματικά τραγούδια από βραβευμένες ταινίες και παραστάσεις musical με τους διακεκριμένους λυρικούς τραγουδιστές Σοφία Μητροπούλου (σοπράνο), Armando Puklavec (βαρύτονος) και Παναγιώτη Μανιάτη (τενόρος). Στο πιάνο θα συνοδεύει ο Δημήτριος Νέπκας και στο electone ο Παναγιώτης Κουντούρης. Οι καταξιωμένοι λυρικοί καλλιτέχνες, γνωστοί στο κοινό από το χώρο της όπερας ερμηνεύουν- σε ρόλο έκπληξη- ένα τόσο εντυπωσιακό αλλά και ιδιαίτερο πρόγραμμα. Η συγκεκριμένη παράσταση ενθουσίασε το κοινό πολλών πόλεων στις οποίες παρουσιάστηκε την χρονιά που μας πέρασε.
Στην όμορφη γιορταστική νύχτα, η αίθουσα θα πλημμυρίζει από αγαπημένες μελωδίες διάσημων musicals (π.χ. «Les Miserables», «West side story», "James Bond", "Cats κ.α.) αλλά και τραγούδια από το χώρο του κινηματογράφου και του θεάματος.

Πληροφορίες εκδήλωσης
Περιφερειακό Ωδείο Φλώρινας
Σάββατο 28 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 19:00
Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες για το «Open Mall Φλώρινας»

Το έργο «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Φλώρινας» αποσκοπεί στην ανάδειξη της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας μέσα από την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς. Μέσα από τις παρεμβάσεις που θα υλοποιήσουν ο Δήμος Φλώρινας ως Δικαιούχος και το Επιμελητήριο Φλώρινας ως Συνδικαιούχος, θα αναβαθμιστεί η λειτουργικότητα και η αισθητική της περιοχής παρέμβασης και θα οργανωθεί η οικονομική δραστηριότητα που αναπτύσσεται εντός της περιοχής αυτής, με υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών. Έτσι, το εμπορικό Κέντρο της Φλώρινας, θα γίνει πόλος έλξης του καταναλωτικού κοινού μέσα από την εμπορική τοπική ανάπτυξη της περιοχής, με παράλληλα οφέλη την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας, την αύξηση τζίρου των επιχειρήσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Η Δράση είναι ενταγμένη στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).