Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

on
Μια εξαιρετικής σημασίας εκδήλωση-σεμινάριο για επαγγελματίες "Food & Wine pairing" ανάδειξης των τοπικών προϊόντων γευσιγνωσίας και οινολογίας πραγματοποιηθηκε χθές Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και διοργανώθηκε από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Διεθνές Πανεπιστήμιο, στο πλαίσιο του έργου Terra-Vino στο τμήμα Μαγειρικής της ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ του ΟΑΕΔ Φλώρινας με την παρουσία και του Διοικητή Κεντροδυτικής Μακεδονίας του ΟΑΕΔ Καραμπέρη Δημητρίου.

Ο καθηγητής γαστρονομίας Γεώργιος Παλισίδης και ο Αβδημιώτης Σπύρος καθηγητής του Διεθνούς Πανεπιστημίου στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων ενημέρωσαν με πολύ σημαντικές πληροφορίες τους υποψήφιους μαγείρους του τμήματος μαγειρικής του ΟΑΕΔ για το πως μπορούν να διασυνδέσουν τα κρασιά της περιοχής μας με το φαγητό δίνοντας ταυτόχρονα προστιθέμενη αξία για την ανάδειξη των παραγόμενων προϊόντων της περιοχής της Φλώρινας μέσα από τα κρασιά που παράγει .


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης.

Την εκδήλωση -σεμινάριο προώθησης των τοπικών προϊόντων στηρίζει το Επιμελητήριο Φλώρινας.

Ακολουθεί βίντεο με δηλώσεις και φωτογραφικά στιγμιότυπα: 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.