Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019

on

Στα πλαίσια της ανταλλαγής ευχών, για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Βασίλειος Άμπας, επισκέφτηκαν, παραμονή Χριστουγέννων, το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, ¨Ελένη Θ. Δημητρίου¨ και αντάλλαξαν ευχές με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Χρήστο Παπούλκα, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και επέδωσαν δώρα στους ασθενείς της παιδιατρικής κλινικής.

Λίγες ώρες νωρίτερα, γιορτινές μελωδίας και παραδοσιακά κάλαντα ήχησαν στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, από τον σύλλογο Θεσσαλών και Φίλων Φλώρινας και την Εύξεινο Λέσχη Φλώρινας, προσδίδοντας μια ξεχωριστή νότα στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών.

Η κλασική χορωδία του Ωδείου Φλώρινας, με τη συμμετοχή του συλλόγου Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας "Ο Άγιος Μηνάς", εξέπληξαν τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, κ. Ιωάννη Κιοσέ και τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Βασίλειο Γιαννάκη, καθώς τους υποδέχτηκαν στο ισόγειο του Διοικητηρίου, με παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.