Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α΄θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας συγχαίρει τον συνά-δελφο Βοσκόπουλο Σταύρο για τη συμμετοχή του ως Εθνικός Αντιπρόσωπος της Ελλάδας (εκπρόσωπος της Σχολικής Εκπαίδευσης, της Α΄θμιας και Β΄θμιας της χώρας μας) στην Πανευρωπαϊκή συνάντηση Stakeholders Meeting στις Βρυξέλλες στις 28 κ' 29 Ιανουαρίου 2020 που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Commission.

Εκεί θα συζητηθούν, θα σχεδιαστούν και θα συναποφασιστεί το "Τι μορφή θα έχουν και το πώς θα εκτελούνται τα προγράμματα ERASMUS+ της επόμενης δεκαετίας (2021-30) σε όλη την Ευρώπη. Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των χωρών της Ευρώπης. Ανάμεσα σε αυτούς και 4 Έλληνες.
Είναι ιδιαίτερα τιμητική η επιλογή του συναδέλφου, αφού είναι ο ένας από τους τέσσερις Έλληνες εκπροσώπους. Η επιλογή του έγινε τον Νοέμβριο από τον Εθνικό Φορέα της Ελλάδας, το ΙΚΥ και η τελική επιλογή, από την Ευρωπαϊκή Commission η οποία του απέστειλε και την επίσημη πρόσκληση.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΖΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.