Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020


Η ομάδα του ξίφους ασκήσεως Νέων – Ανδρών κατέκτησε τη 2η θέση στο ομαδικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος το περασμένο Σ/Κ στο ΟΑΚΑ.

Το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος τους φόρεσαν οι Δημήτρης Μοσχόπουλος, Δημήτρης Σαχινίδης, Σωτήρης Ζαχαρόπουλος και Σωτήρης Γεροσίδερης. Στο Τελικό του Πρωταθλήματος τα Παιδιά μας αντιμετώπισαν τον ΟΞΙ Γλυφάδας 38-45.

Στα ατομικά ξεχώρισαν οι Μοσχόπουλος και Σαχινίδης στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα (38 συμμετοχές) και η Νέλη Γεροσίδερη στα κορίτσια στην 7η θέση (41 συμμετοχές). Στο ομαδικό των κοριτσιών οι Γεροσίδερη, Κετσετζή, Αλεξοπούλου, Ζωγράφου παρά την σκληρή μάχη στα προημιτελικά απέναντι στον Πανελλήνιο Γ.Σ., έχασαν με 43-45 κατακτώντας τη 5η θέση.

Το ερχόμενο σ/κ σειρά έχει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -20 στο ξίφος μονομαχίας με τον ΟΞΙΦ να δίνει το παρόν με 15μελή ομάδα ενώ τις βαλίτσες του για το μακρινό Βανκούβερ (Καναδάς) ετοιμάζει ο Αστέριος Τσώκας όπου και θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ένας ακόμα σταθμός στο Δρόμο για το Τόκιο με την υποστήριξη των ΛΙΓΝΙΤΟΡΥΧΕΙΩΝ ΑΧΛΑΔΑΣ και της SWORD HELLAS.

Καλή Επιτυχία!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.