Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020

on

κείμενο : Εφημερίδα ΗΧΩ Φλώρινας

Με μοναδικό θέμα τον ορισμό νέας σύνθεσης στο Διοικητικό Συμβούλιο της “Ξινό Νερό Μονομετοχικής Α.Ε. Ο.Τ.Α.” συνεδρίασε, τη Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου.
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός της απουσίας από τη συνεδρίαση των Αντιδημάρχων κ.κ. Μπάντη Ιορδάνη, Γεώργου Τρύφων και Τσαχειρίδη Σπύρου και των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Αντωνιάδη Θεοχάρη, Κύρκου Κυριάκου και Τόμου Πέτρου εκ μέρους της συμπολίτευσης.

Στην εισήγησή του ο κ. Μπιτάκης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους προχώρησε στην αλλαγή των προσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «κατά παράβαση ή εκ παραδρομής του σχετικού νόμου, ο πρόεδρος της “Ξινό Νερό ΑΕ” δεν ορίστηκε από τον Δήμαρχο αλλά εξελέγη από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Από την έως σήμερα λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου, σε πολύ σοβαρά ζητήματα, προέκυψε εμφανώς διάσταση απόψεων μεταξύ του Δημάρχου και του Προέδρου της εταιρείας.»


Δείτε αναλυτικά ολόκληρη τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο βίντεο:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.