Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020

on

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας του Ερυθρού Σταυρού θέλει να ευχαριστήσει θερμά την κ. Ελένη Αλεξανδρίδου, Γενική Ιατρό του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου, για την εμπεριστατωμένη εισήγησή της και την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά του.

Η εισηγήτρια, Υπεύθυνη του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου, δεν περιορίστηκε μόνο στην αναγκαιότητα διακοπής της βλαβερής συνήθειας του καπνίσματος, αλλά, κυρίως, παρουσίασε μία εξαιρετικά αισιόδοξη προοπτική, βασισμένη σε ερευνητικά δεδομένα, για όσους και όσες έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Μετά την ομιλία τέθηκε πλήθος ερωτήσεων από το κοινό, το οποίο έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες που παρέχει το Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος.

Η επιμορφωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων στις 10 Φεβρουαρίου 2020.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.