Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020


Συνάντηση της Βουλευτή Φλώρινας Π. Πέρκα και Αναπληρώτρια Τομεάρχη Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ με την Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων «για τα αιτήματα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος»

Η βουλευτής Φλώρινας και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, κα Π. Πέρκα, ως μέρος της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκε με την Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων (Π.Ε.Μ) για τα αιτήματα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος, την Τρίτη, 11.2.2020 στην Βουλή των Ελλήνων. Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν ο αρμόδιος τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Σ. Αραχωβίτης καθώς και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Β. Κοκκάλης. Στην Γραμματεία της Π.Ε.Μ. για τα αιτήματα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος, συμμετείχε και η Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου, κα Δ. Κρητικού. Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε αφενός, η ενημέρωση των κομμάτων του κοινοβουλίου σχετικά με τα αιτήματα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος και αφετέρου, η διατύπωση των θέσεων των κομμάτων της Αντιπολίτευσης σχετικά με τα αιτήματα της Π.Ε.Μ.. Πέραν των αιτημάτων και των επιμέρους ζητημάτων που αποτέλεσαν το αντικείμενο της συνάντησης, συζητήθηκαν και τοπικά ζητήματα που αφορούν την Π.Ε. της Φλώρινας, όπως για παράδειγμα οι εργάτες γης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.