Αξιότιμη κα. Γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ,
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της ΝΟΔΕ Φλώρινας
Κυρίες και κύριοι,

Ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας να παρευρεθώ στην πολύ σημαντική εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Φλώρινας, σε συνεργασία με τη Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας και την εθελοντική οργάνωση Win Cancer, στα πλαίσια της πανελλαδικής εκστρατείας «Σε εΝΔιαφέρει» για τη δωρεά μυελού των οστών. Δυστυχώς, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και απουσίας μου από τη Φλώρινα δε θα μπορέσω να παραβρεθώ παρότι θα το ήθελα πολύ.

Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΟΔΕ Φλώρινας, στην Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας καθώς και σε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους συντελεστές της εκδήλωσης.

Η δωρεά μυελού των οστών αποτελεί μια πράξη αγάπης και ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο που πάσχει και μας αφορά όλους, ανθρώπους όλων των ηλικιών, σε όποια γωνιά της γης κι αν βρισκόμαστε. Η σημερινή εκδήλωση θα συμβάλλει περαιτέρω στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη δωρεά του μυελού των οστών, έτσι ώστε να φτάσουμε να χαρίσουμε συνειδητά αυτό το μοναδικό δώρο.

Χαιρετίζω την παρουσία της Γραμματέως Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ κυρίας Πίστης Κρυσταλλίδου, τον εξαίρετο ιατρό της πόλης μας και ομιλητή της σημερινής εκδήλωσης κύριο Ηλία Σταυρίδη, όλους τους προσκεκλημένους σας και εύχομαι καλή επιτυχία στην εκδήλωσή σας.

Ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ