Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020

on

Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ερυθρού Σταυρού εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φλώρινας, την κα. Μίσιου Μαρία - Κοινωνική Λειτουργό, κα. Ρίζου Ραχήλ - Ψυχολόγο, κα. Ράππου Ειρήνη - Εκπαιδευτικό και την κα. Σουλίδου Μαργαρίτα - Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου Κοινότητας Δ. Πρεσπών (παράρτημα Φλώρινας). 

Οι εισηγήτριες παρουσίασαν εμπεριστατωμένα τις υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας, το οποίο αποτελεί μία καινοτόμο για τα εγχώρια δεδομένα δομή, παρέχοντας ολιστικού χαρακτήρα υπηρεσίες στις ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες. Οι εισηγήσεις κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον του ακροατηρίου και συνοδεύτηκαν από γόνιμη συζήτηση, αφού η συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας με τον Ερυθρό Σταυρό μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη για τους εξυπηρετούμενους και των δύο φορέων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.