Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020

on

Εντυπωσιακή η συγκομιδή μεταλλίων για τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -20 ξίφους μονομαχίας στο ΟΑΚΑ.

Κρατηθείτε: 1 Χρυσό – 1 Αργυρό – 2 Χάλκινα Μετάλλια.

Οι Κοριτσάρες μας Αφροδίτη Ταρενίδου, Κωσταντίνα Καράτζα, Ζωή Μοσχοπούλου, Άννα Σταυρίδου νίκησαν στον Τελικό την Ίριδα Ψυχικού 38-37 και κατέκτησαν το Χρυσό Μετάλλιο (9 ομάδες).

Τα Παλικάρια μας Φίλιππος Χατζητύπης, Δημήτρης Γιαννάκης, Άγγελος Ρασπόπτσης, Ηλίας Γκόνης κατέκτησαν το Αργυρό Μετάλλιο (έχασαν στο Τελικό από τον Πανελλήνιο Γ.Σ. 37-45, 9 ομάδες).

Στα ατομικά η Αφροδίτη και ο Φίλιππος κατέκτησαν το Χάλκινο Μετάλλιο ανάμεσα σε 62 και 51 συμμετοχές αντίστοιχα. Επίσης εκπληκτική εμφάνιση από τη Βάσια Μαρκώτη 6η, Κωνσταντίνα Καράτζα 7η , Ζωή Μοσχοπούλου 12η και Άννα Σταυρίδου 16η. Στα αγόρια ο Δημήτρης Γιαννάκης 7ος, Ηλίας Γκόνης 14ος, Αχιλλέας Μαυρομάτης 18ος , Άγγελος Ρασπόπτσης 21ος, Αλέξανδρος Σαλβαρίνας 27ος και Γιάννης Λεβεντίδης 28ος.

Στο μακρινό Βανκούβερ ο Στέργιος Τσώκας έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και εκτός νοκ άουτ. Η συνέχεια της προσπάθειάς του στη Βουδαπέστη 6-8 Μαρτίου.

Το επόμενο Σ/Κ ολοκληρώνεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -20 με τη Σπάθη και τον ΟΞΙΦ να συμμετέχει με πλήρεις ομάδες. Ταυτόχρονα στη Παιανία διεξάγεται το 3ο Βαθμολογούμενο Κύπελλο Ανδρών – Γυναικών ξίφους μονομαχίας της σαιζόν με τον ΟΞΙΦ να δίνει το παρόν.

Την ερχόμενη Δευτέρα η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας θα τιμήσει τους Καλύτερους στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και μαζί με αυτούς τον ΟΞΙΦ ως Καλύτερο Σωματείο του 2019! Το Βραβείο θα παραλάβει ο Πρόεδρος του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας κος Χρήστος Παυλίδης.

Μπράβο!
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.