Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020

on

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε Ημερίδα αξιοποίησης νέου εξοπλισμού ΤΠΕ

Το ΠΕΚΕΣ Δυτικής Μακεδονίας και ο Συντονιστής Εκπ. Έργου ΠΕ86 Πληροφορικής διοργανώνουν σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (απόφαση 312/22-01-2020), το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας (ΣΕΠΦ) και το Εργαστηριακό Κέντρο (ΕΚ) Φλώρινας. ημερίδα αξιοποίησης του νέου εξοπλισμού ΤΠΕ, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στο Εργαστηριακό Κέντρο Φλώρινας (https://goo.gl/maps/63BJNdbBApbXPQRR6).

Στόχος της ημερίδας ενημέρωσης είναι να παρουσιαστούν:

1. οι δυνατότητες αξιοποίησης του νέου εξοπλισμού ΤΠΕ (διαδραστικοί πίνακες, beebot, lego wedo & ev3, raspberry, arduino) που παρέλαβαν όλες οι σχολικές μονάδες της Δυτ. Μακεδονίας

2. το παιδαγωγικό υπόβαθρο και η υπεραξία του STEM (Science Technology Engineering Math) σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης

3. η εμπλοκή των συμμετεχόντων στην ημερίδα σε αληθινά σενάρια STEM (hands-on εκπαίδευση)

4. δυνατότητες έναρξης STEM συνεργασιών με σχολικές μονάδες

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων.

Το πρόγραμμα θα είναι:

ο Συντονιστής του έργου 

Τζίμας Δημήτρης 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.