Οκτώ νέα περιπολικά αυτοκίνητα παρέλαβε η Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας προς χρήση,τα οποία θα κατανεμηθούν στο Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας, στο Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου,στο Αστυνομικό τμήμα Βεύης , και στο Αστυνομικό τμήμα Πρεσπών.

Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Φλώρινας κ. Παναγιώτης Γεωργιάδης μιλώντας κατά την παραλαβή τόνισε τα εξής :

«Σας ενημερώνουμε ότι παρελήφθησαν από την υπηρεσία μας 8 περιπολικά αυτοκίνητα τύπου NISSAN QASHQAI, τα οποία θα κατανεμηθούν σε διάφορες υπηρεσίες της Δ.Α. Φλώρινας ( 4 ΤΤ Φλωρινας- 2 ΑΤ Αμυνταιου- 1 ΑΤ Βεύης- 1 ΑΤ Πρεσπων). Στις επόμενες μέρες θα παραλάβουμε άλλα 2 οχήματα τύπου Citroen jumber 9 θέσεων για κάλυψη αναγκών της υπηρεσίας μας.

Τα οχήματα αυτά προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία από συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας –τομέας Σύνορα και Θεωρήσεις για τις ανάγκες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με την ενσωμάτωση των προαναφερομένων οχημάτων θα εμπεδωθεί περισσότερο το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών του νομού μας καθώς επίσης θα αναβαθμιστεί το περιβάλλον εργασίας των αστυνομικών την υπηρεσίας μας. Επίσης θα λειτουργήσει (η ενσωμάτωση) προληπτικά και αποτρεπτικά κατά της εγκληματικότητας που είναι ο βασικός στόχος της υπηρεσίας μας».