Μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια από το Τμήμα Εκπαίδευσης και Έρευνας της Μονάδας Υποστήριξης Κρίσεων (ΜΥΚ) της Ψυχιατρικής Κλινικής (ΨΚ) του Γ.Ν.Κέρκυρας


Το παρόν ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε όλον τον πληθυσμό, ενήλικες και εφήβους και έχει σχεδιαστεί για να αποτιμήσει τον βαθμό της ψυχολογικής επιβάρυνσης του ελληνικού πληθυσμού κατά την διάρκεια της Πανδημίας από τον κορωνοϊό. 

Τα δεδομένα που θα συλλεχθούν θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για στατιστική επεξεργασία με βάση τον Κώδικα Δεοντολογίας της έρευνας και θα τηρηθούν πλήρως τα ισχύοντα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Ο λόγος που ζητάμε το e-mail σας είναι για να μπορέσουμε να επαναλάβουμε την μέτρηση της ψυχολογικής σας κατάστασης ξανά τις επόμενες εβδομάδες έτσι ώστε να μπορέσουμε να αποτυπώσουμε την διαχρονική εξέλιξη της ψυχολογικής επιβάρυνσης του πληθυσμού καθ' όλη την διάρκεια της Πανδημίας αλλά και για σας κρατάμε ενήμερους για τη διαχρονική εξέλιξη της έρευνάς μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία.

Για το Τμήμα Εκπαίδευσης και Έρευνας της Μονάδας Υποστήριξης Κρίσεων (ΜΥΚ) της Ψυχιατρικής Κλινικής (ΨΚ) του Γ.Ν.Κέρκυρας
  • Ζαννής Χαβιάρας, Ψυχίατρος, Διευθυντής Ψυχιατρικού Τομέα
  • Ηλίας Μιχαλαρέας, Δρ. Ψυχολογίας - Δρ. Γεωγραφίας, Επιστημονικά Υπεύθυνος της ΜΥΚ
  • Πέτρος Αργίτης, Ψυχίατρος, Υπεύθυνος Ιατρικών Υπηρεσιών και Τμήματος Εκπαίδευσης και Έρευνας της ΜΥΚ
  • Ξένια Καϊμάρα, Υπ. Διδάκτωρ Ιονίου Πανεπιστήμιου, MSc Ψυχολογίας - MSc Δημόσιας Υγείας, Ψυχολόγος της ΨΚ
  • Στέφανος Μπέλλος, MSc, PhD, Ψυχίατρος, Επιστ. Συνεργάτης ψυχιατρικής κλινικής, Ιατρική σχολή Παν. Ιωαννίνων